Huisregels

In mijn praktijk hanteer ik onderstaande huisregels. Ik verwacht van mijn gasten dat zij kennis genomen hebben van deze huisregels en dat zij hieraan zullen voldoen. 

  1. Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak. 
  2. Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden afgezegd. Hierna zal het volledige tarief in rekening gebracht worden. 
  3. Graag 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig zijn, zodat dit niet ten koste gaat van de behandeltijd. 
  4. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Ik verwacht van mijn gasten dat zij zorg dragen voor hun persoonlijke hygiëne voorafgaand aan de afspraak. 
  5. Betalen is mogelijk met pin, contant of een door ons uitgegeven cadeaubon of strippenkaart. 
  6. De prijzen zoals vermeld op deze website zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld of overeengekomen. 
  7. Voor aanvang van de behandeling stel ik je een aantal vragen met betrekking tot je sportieve en medische verleden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Je persoonlijke gegevens zullen nooit zonder schriftelijke toestemming verstrekt worden aan derden. 
  8. Maak je gebruik van medicijnen die voorgeschreven zijn door een arts, therapeut of specialist? Geef dit dan voorafgaand aan de behandeling aan me door, zodat ik waar nodig de behandeling hierop aan kan passen. 
  9. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist vraag hem of haar dan of er tijdens de behandeling een massage toegepast mag worden. Na toestemming van de arts kunnen we de behandeling(en) vervolgen. 

Disclaimer
Margo Klaarenbeek is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Margo Klaarenbeek is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van niet volledig of verkeerde inlichting, dan wel verwijzen, van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures of medicijngebruik. Margo Klaarenbeek behoudt zich het recht om cliënten te weigeren wanneer zij onder invloed zijn van alcohol, geestverruimende middelen o.i.d.