Over mij

Ik ben Margo Klaarenbeek, eigenaresse van mijn eigen Massagepraktijk Margo Klaarenbeek in Veenendaal. Omdat een massage iets persoonlijks is, wil ik je graag wat over mijzelf vertellen. Dan weet je mijn achtergrond en waar mijn passie voor massages vandaan komt, en weet je dat je bij mij in vertrouwde handen bent om tot rust te komen. 

Mijn ervaring

Ik ben mijn carrière begonnen als schoonheidsspecialist. Ruim 20 jaar heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven, waar ik mij bezig hield met ontspanning en ontharing. In 2002 ben ik mij gaan specialiseren in definitieve ontharing door middel van laser. Na mijn opleiding opende ik de deuren van mijn ontharingspraktijk 'Epi-Flash' aan de Kerkewijk in Veenendaal. Hier én op de Parallelweg heb ik in 10 jaar tijd veel mensen uit Veenendaal en omstreken gezien, gesproken en met veel plezier van hun ongewenste haargroei afgeholpen.

Therapeutische massages

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in therapeutische massages. Hiervoor heb ik diverse opleidingen afgerond, waaronder twee complete HBO opleidingen (Medische Kennis en Integraal Massagetherapeut). Sinds januari 2013 heb ik mijn eigen Massagepraktijk Margo Klaarenbeek aan huis in Veenendaal. Hier behandel ik mensen met uiteenlopende lichamelijke en/of geestelijke klachten, veelal als gevolg van stress.
 
Ik maak mensen graag bewust van de effecten die stress op je lichaam heeft en dat ontspanning geen luxe is, maar noodzaak. Maak tijd voor jezelf en kom het ervaren!